• Bestuur
thierry scheyvaerts

Thierry Scheyvaerts

Na een voetbalcarrière van 30 jaar, heb ik 12 jaar terug via cross-triatlon kennis gemaakt met traitlon. Intussen meerdere wedstrijden van verschillende afstand afgewerkt met als summum, samen met trainingsbuddy Sören, IM Frankfurt full distance tot een goed einde gebracht.

Samen met de enthousiaste bestuursploeg wil ik als co-voorzitter van TriTime1880 zoveel mogelijk mensen laten kennis maken met deze mooie sport!

michael

Michaël Veys

Misschien niet de grootste Mister Sportivo van de club maar dingen organiseren, zaken vormgeven en een fantastische groep een kader bieden waarbinnen ze de triatlon sport kunnen beleven, is me wel op het lijf geschreven. Als co-voorzitter probeer ik met TriTime1880 dan ook stevig aan dat ‘kader’ te timmeren opdat er een club kan staan die vele leden kan boeien en sportief plezier kan bieden.

andrea

Andrea Peeters

Het groentje van de groep, op wel een aantal manieren. Vorig jaar bracht ik onder begeleiding van Bruce mijn eerste kwarttriatlon tot een goed einde in mijn geboortedorp Kapelle-op-den-Bos. Als 22-jarige masterstudent Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie met specialisatie Sport, heb ik altijd een uitgesproken liefde gehad voor beweging, en ben ik graag met mensen bezig. Als er overlegd of bemiddeld moet worden over iets, ben ik daar. Met zoveel mogelijk input van de leden, richt ik mij graag ook op de creatieve kant van onze TriTime1880 zoals de website, kledij, evenementen,… Triatlon is misschien een individuele sport maar zo’n kitscherig houten bordje in een oude bistro in Parijs zei mij ooit: ‘Seul on va plus vite, ensemble on va plus loin’.